Titel:
Red Army
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:21
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-06-24
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Red Army:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Red Army

Red Army (2014)

Werner Herzog, Gabe Polsky och Jerry Weintraub presenterar en ny sida av det kalla kriget i dokumentären om världens mest framgångsrika idrottsdynasti: Röda Arméns hockeylag. Filmen porträtterar kapten Slava Fetisovs resa från nationalhjälte till politisk opponent men också landets omvandling från Sovjetunionen till dagens Ryssland. Röda Arméns hockeylag var framtaget som ett instrument för den sovjetiska propagandan men i filmen tas de personliga ödena fram. Mycket av det kalla kriget utkämpades på isrinken. RED ARMY är en intressant film för alla som är intresserade av hockey, kalla kriget och historia.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Red Army
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Red Army"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar