Titel:
All She Can
Kategori:
Drama
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2015-06-11
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera All She Can:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

All She Can

All She Can (2011)

En gymnasielev i en bortglömd stad i Texas söker efter nya möjligheter bortom studenten. Hon får en biljett därifrån när hon blir antagen till University of Texas i Austin, men hon har inte råd med studierna. Hennes enda chans är det stipendium som erbjuds vinnaren av statsmästerskapet i styrkelyftning. Det är allt eller inget för henne... tills inget stirrar henne i ansiktet. Denna inspirerande berättelse svävar fritt mellan rätt och fel och ihärdigheten som krävs för att uppnå en dröm. ALL SHE CAN visar en nyanserad sida av ett Amerika som sällan utforskas på skärmen; en plats där mångsidiga karaktärer, medvetna om hinder och möjligheter, kämpar med att forma sina liv.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  All She Can
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "All She Can"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar