Titel:
Cymbeline
Kategori:
Drama
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-05-28
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Cymbeline:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cymbeline

Cymbeline (2014)

När kung Cymbeline, MC-klubben Britanniens ledare, får veta att hans adopterade son Posthumus har gift sig med hans enda dotter Imogen, bannlyser han den unge mannen. Cymbelines vackra andra gemål förgiftar i hemlighet sin make och smider planer på att låta sin son Cloten äkta Imogen i Posthumus ställe. I landsflykt träffar Posthumus den förföriske Jachimo som slår vad om att han kan förföra Imogen nu när hennes make är borta. Posthumus antar obetänksamt vadet. När Jachimo framlägger falska bevis på att han har gått till sängs med Imogen blir Posthumus ursinnig av svartsjuka och beordrar att låta döda sin hustru. Men Imogen flyr under skydd av Pisanio, en dubbelagent i kungens och drottningens tjänst. På flykt och desperat antar Imogen en förklädnad som pojke, och adopteras av särlingen Belarius, som lever ett liv utanför samhället med sina två söner. Samtidigt hotas Cymbelines metamfetaminimperium när drottningen och Cloten övertalar honom att trotsa de korrupta poliser som kräver en del av vinsten - och krig utbryter.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cymbeline
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cymbeline"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar