Titel:
Familjen Bélier
Originaltitel:
La famille Bélier
Kategori:
Komedi
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-09-10
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Familjen Bélier:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Familjen Bélier

Familjen Bélier (2014)

La famille Bélier

I familjen Bélier är alla döva förutom 16-åriga Paula, som tar hand om alla utom sig själv. Hon fungerar som sina föräldrars språkrör i deras vardagsliv och är oumbärlig för alla i familjen. Vad hennes föräldrar inte vet är att deras dotter har en fantastisk sångröst och en talang utöver det vanliga, något Paulas musiklärare snart upptäcker. Han övertygar henne om att ställa upp i en audition utlyst av Radio France i Paris som kan leda till att hon kommer in på sina drömmars musikutbildning. Paula ställs nu inför sitt livs svåraste val - att stanna kvar hos sin familj eller uppfylla sina drömmar. Familjen Bélier är en äkta feelgood-film om att bli vuxen och våga ta det första steget samt som förälder att våga släppa taget. Över 6 miljoner fransmän har redan sett den på bio! Huvudrollen spelas av det nya stjärnskottet Loane Emera, vars första album släpptes för några veckor sedan. Titelmelodin "Je Vole" har blivit en stor säljsuccé och toppat den franska singellistan.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Familjen Bélier
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Familjen Bélier"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar