Titel:
Johan Falk: Ur askan i elden
Kategori:
Action
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2015
Publicerad:
2015-06-29
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Johan Falk: Ur askan i elden:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johan Falk: Ur askan i elden

Johan Falk: Ur askan i elden (2015)

Johan Falk följer med hustrun till en död maffiaboss till Lettland för att där försöka lösa en gåta som gäckat honom i flera år. Det Johan finner i en stuga utanför Riga chockar inte bara honom utan även GSI:s nye chef Sophie Nordh och den förre chefen Patrik Agrell. I samma veva släpps de flesta av Rydellgängets originalmedlemmar ut från ett långt fängelsestraff. Tillsammans med nyrekryteringar på anstalterna går nu Seth Rydells gäng från tre till tjugotre medlemmar över en natt, och maktbalansen i Göteborg kastas om totalt. På den vilda muckarskivan i Rydells nya lokaler, där alla är samlade, sker ett våldsamt attentat mot Seth och hans sjuåriga dotter. Plötsligt blir allt väldigt personligt. Och ännu mer så för Johan Falk och GSI när de inser att de drabbats av en helt ny typ av fiende.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johan Falk: Ur askan i elden
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johan Falk: Ur askan i elden"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar