Titel:
Asterix - Gudarnas hemvist
Originaltitel:
Asterix: The Mansions of the Gods
Kategori:
Tecknat och animerat
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-08-10
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Asterix - Gudarnas hemvist:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Asterix - Gudarnas hemvist

Asterix - Gudarnas hemvist (2014)

Asterix: The Mansions of the Gods

Julius Caesar har bestämt sig för att bli av med de okuvliga gallerna en gång för alla. Eftersom hans armé inte har lyckats rå på dem hittills beslutar han sig för en ny strategi: att bygga en högmodern civilisation utanför gallernas grindar! Ett nytt Rom - Gudarnas hemvist - ska tvinga Asterix och hans vänner att antingen anpassa sig till den romerska kulturen eller att flytta. Trots att Asterix och Obelix gör allt för att stoppa bygget börjar romerska medborgare flytta in. När de till på köpet gör utflykter till gallernas by utbryter kaos. Ska Caesar slutligen avgå med segern?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Asterix - Gudarnas hemvist
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Asterix - Gudarnas hemvist"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar