Titel:
Black Plague
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2015-08-27
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Black Plague:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Black Plague

Black Plague (2002)

Året är 1348 och Digerdöden håller Europa i ett fasansfullt grepp. Engelska och franska trupper utkämpar fruktansvärda strider över hela kontinenten i en tid då ett människoliv bara är så värdefullt som lösensumman det kan frambringa och död, lidande, och krig ödelägger landskapet. En vacker engelsk adelsdam, Matilda (Lena Headey), är förkrossad över att hennes åldrande make tagits som gisslan av franska trupper. När deras son Nicholas återvänder från slagfältet med egen gisslan - en mäktig fransk adelsmans son - försöker Matilda mäkla en fångutväxling genom den giriga biskopen. Efter att nästan ha dödat sin franska fånge i ett berusat raseri, hittas Nicholas död. Hans kropp är täckt av skrämmande bölder, då han har fallit offer för den skoningslösa pesten. Men när de engelska myndigheterna undersöker den skadade gisslan, gör de en ryslig upptäckt. Uråldriga ord i blåsor på hans rygg och ett omvänt kors ristat på bröstet. Det blir snabbt tydligt att Digerdöden som härjar i deras land kan vara den minsta av deras farhågor.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Black Plague
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Black Plague"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar