Titel:
Mästerskapet
Originaltitel:
X+Y
Kategori:
Komedi
Längd:
1:46
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2016-03-20
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Mästerskapet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mästerskapet

Mästerskapet (2014)

X+Y

Diagnosticerad med autism som barn har Nathan alltid haft problem att lära känna människor, till och med hans egen mor. Siffror däremot, är han desto bättre på. När hans lärare uppmärksammar detta får Nathan en plats i den brittiska truppen i den internationella matematik-olympiaden. När Nathan nu får vara bland sina gelikar, upptäcker han att han inte var så udda ändå - att det finns ett sammanhang för honom också. Inspirerad av regissören Morgan Matthews egen BAFTA-nominerade dokumentär Beautiful Young Minds, är X+Y en rörande och rolig hjälteberättelse om unga människor för vilka vardagen är ett berg att bestiga, och det enda sättet att lyckas är genom det enda språk de verkligen behärskar - matematiken.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mästerskapet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mästerskapet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar