Titel:
A Girl Walks Home Alone at Night
Kategori:
Skräck
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2016-03-20
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera A Girl Walks Home Alone at Night:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Girl Walks Home Alone at Night

A Girl Walks Home Alone at Night (2014)

Märkliga saker har börjat ske i Bad City, den iranska spökstad där prostituerade, knarkare, hallickar och allehanda förlorade själar driver omkring i ett os av död och hopplöshet. Fler och fler av stadens invånare finner sig själva förföljda av en ensam vampyr - det här är hennes historia, färgad röd av lika delar kärlek och blod. Baserad på hennes egen grafiska roman med samma titel är A GIRL WALKS HOME ALONE AT NIGHT iransk-amerikanska regissören Ana Lily Amirpours långfilmsdebut, som vid sin premiär på Sundance-festivalen möttes av idel förtjusning. Amirpour har kallats för "den nya Tarantino" och här, i världens första iranska vampyrvästern-film kombineras Sergio Leones känsla för spänning med David Lynchs patenterade surrealism.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Girl Walks Home Alone at Night
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Girl Walks Home Alone at Night"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar