Titel:
Kill the Messenger
Kategori:
Drama
Längd:
1:51
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-09-14
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Kill the Messenger:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kill the Messenger

Kill the Messenger (2014)

Tvåfaldigt Oscarnominerade Jeremy Renner är ledstjärnan på en stjärnspäckad rollista i KILL THE MESSENGER - ett fängslande, politiskt drama baserat på den sanna historien om journalisten och Pulitzer Prize-vinnaren Gary Webb. En hårdhudad grävande reporter (Renner) snubblar över sitt livs scoop när han upptäcker en koppling mellan USAs federala underrättelsetjänst och centralamerikanska narkotikasmugglare. Fast besluten om att bevisa att CIA använt sig av förtjänster från kokainhandel för att finansiera kontrarebeller sätter Webb sin karriär på spel och utsätter sin familj för fara när han ignorerar CIA-agenternas varningar i sin obevekliga jakt på sanningen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kill the Messenger
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kill the Messenger"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar