Favoritkanal - Lägg till kanalen i dina favoriter
Kommentera Radio Clubzone:

Namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Listad på Player.se sedan:
fredag 11 maj 2012

Radio Clubzone


Radio Clubzone

Klicka här för att lyssna på Radio Clubzone  lyssna

Etiketter:
House Dance Trance

Idén med Radio Clubzone kom till efter ett avhopp från en annan webbradio. Eftersom vi brinner för radio och klubbmusik tyckte vi att vi kunde satsa helhjärtat på klubbmusiken 24/7 dygnet runt och inte bara på helgkvällar. Varför inte få samma glada känsla på vardagar som när man ska ut på helger? Radio Clubzone bildades hösten 2010 och en massa förberedelser sattes igång innan själva premiären som gick av stapeln 2011-11-11 Kl 11. Namn togs fram, jinglar tillverkades, bildande av föreningen, bygget av hemsidan och mycket mycket mer jobbades det på. Radio Clubzone drivs som en ideell förening vilket innebär att allt arbete utförs gratis och är helt ideellt.

Dela:

Länkar:
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Radio Clubzone"? Här är det fritt fram att diskutera och kommentera kanalen.Skriv en kommentarTips på andra kanaler du kanske gillar (2):

 1. Soundic Radio

  Soundic Radio
  Pop, Trance, Dance och House med inriktning på nytt samt klassiker från 70 till 90-talet. Soundic Radio är en av Sveriges äldsta...


 2. Radioseven

  Radioseven
  Radioseven är Sveriges största radiostation inriktad på elektronisk dansmusik. Radioseven har ett musikformat inriktat dance, trance och ...